Rust, ruimte en uitzicht staan centraal.

Weijdeblik staat op een unieke locatie

CHALET WEIJDEBLIK

Weijdeblik staat op een unieke locatie aan een doodlopend straatje. Het heeft openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen tuin met een terras, een groot grasveld een parkeerplaats voor uw auto en een tuinhuisje voor het opbergen van uw fietsen. Via de hal komt u in de open keuken en de ruime, lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht over het weiland tot aan de bosrand. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Verder is er een mooie badkamer met toilet en inloopdouche. Weijdeblik is voorzien van cv. Er is een ktv en een radio/cd-speler aanwezig. En uiteraard is er gratis wifi. Voor ontspanning binnenshuis zijn er boeken, tijdschriften, cd’s, spelletjes en legpuzzels. Let op: in Weijdeblik is roken verboden en zijn huisdieren niet toegestaan.

Wat heeft chalet Weijdeblik te bieden?

Rust, ruimte en uitzicht

Weijdeblik staat op een unieke locatie aan een doodlopende straat.

Parkeren voor de deur

Er is een prive parkeerplaats voor uw auto zodat u uitstapt voor de deur.

2 slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden.

Zwembad en sportfacliteiten

Vlakbij de chalet zijn veel faciliteiten, zoals een zwembad, een tennisbaan, een speeltuin met outdoor fitnessapparaten, een airtrampoline.

Centraal gelegen

Weijdeblik is een fijne uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. In het chalet is informatie aanwezig over de vele activiteiten in de omgeving.

Vrij uitzicht

Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht over het weiland tot aan de bosrand.

Boek vandaag nog onze chalet voor een heerlijke vakantie